Ipari hűtő

ipari hűtés telepítés

A 21. századi globalizált világ olyan gazdasági versenyhelyzetet teremt, amelyben csak a leginnovatívabb, leggazdaságosabb és a legjobb minőséget előállító vállalkozások tudnak egymással lépést tartani illetve talpon maradni. Nincs ez másképp a hűtéstechnológiára épülő iparágakban sem, hiszen az ipari hűtés, ipari klíma folyamatos fejlesztést igényel annak érdekében, hogy vállalkozása innovatív és nyereséges maradhasson.

Az ipari hűtés fontosságára a hétköznapokban nem gondolunk, azonban, ha jobban a dolgok mögé nézünk, azt figyelhetjük meg, hogy az ipari hűtés az élet számos területén megtalálható mindennapjainkban. A legkézenfekvőbb élelmiszeripartól kezdve a sportoláson és át a légkondicionált belső terekig, de még az ipari csarnok hűtés is ide sorolható.

Éppen ezért, ha az Ön vállalatának is létszükséglet a tökéletes temperálás megoldása, akkor jó helyen jár, hiszen több éves tapasztalattal a hátunk mögött, és egy hosszú referencia listával a kezünkben, garantáljuk Önnek, hogy nem lesz problémája az ipari hűtés, ipari klíma kivitelezésével, ha minket választ.

Kapcsolatfelvétel

Mit kínálunk Önnek?


Már van tapasztalata ilyen téren, de szeretne korszerűsíteni, nem tudja melyik ipari hűtő berendezés a legjobb? Esetleg teljesen idegen Önnek ez a terület, nincs tisztában az ipari csarnok hűtés technológiájával? Nem kell aggódnia, mi mindenben támogatjuk Önt.

A felhasználási célok természetesen rendkívül széles skálán mozoghatnak, így mindig életbevágóan fontos, hogy az összes tényezőt egyszerre figyelembe véve készítsen egy tervet az ipari hűtő, ipari klíma megvalósításakor. Így például a hűteni kívánt dolgok, földrajzi fekvés, mobilitás szükségessége, a hűteni kívánt tér nagysága. Mi levesszük válláról ezt a terhet, és kész számításokkal, tervekkel teszünk ajánlatot.

Megrendelőinkkel való egyeztetés után mérnökök segítségével kiszámoljuk a kívánt hűtőteljesítményt és ez alapján kínálunk megoldást partnereinknek hűtőraktár-, üzemrész temperálására, technológiai hűtésére. Munkatársaink előtt, a hosszú évek alatt szerzett szakmai tapasztalattal felvértezve, nincs akadály, ha az ipari hűtés, ipari klíma kiépítéséről van szó. Ha jól választja meg a kivitelező céget, azzal hosszú időre biztosíthatja a problémamentes működést, hiszen a tapasztaltabb kivitelezők egyrészt garantáltan minőségi alkatrészekkel dolgoznak, másfelől pedig az alapszolgáltatásuk részét képzi a folyamatos ellenőrzés és karbantartás, így igen kevés esélye van annak, hogy kár éri a befektetőt.

Célok és eszközök


A leggyakrabban az élelmiszeripari vállalkozások számára szükséges, hogy megfelelő ipari hűtő álljon a rendelkezésükre és a lehető legjövedelmezőbb hűtéstechnológiával dolgozzanak. Ez leginkább a húsfélék, tejtermékek, gyorsfagyasztott élelmiszerek, mirelitzöldségek tárolásához, szállításához szükséges. A nem megfelelő ipari klíma óriási károkat okozhat a termelőnek, és az Ön vállalkozásának is, hiszen rendkívül fontos, hogy a termékek kifogástalan állapotban kerüljenek az ipari hűtő falai közül az asztalra, és nem utolsó sorban az egészségügyi szabályoknak is megfeleljenek. Ha ilyen területen szeretné vállalkozását fejleszteni, akkor ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Persze sok más esetben is alapvető érdek a hibátlan ipari hűtés működtetése. Különféle üzemek, gyárak, irodaházak légkondicionálása elkerülhetetlen a megfelelő munkakörülmények biztosításához. Nem szabad megfeledkezni a szórakozóhelyek, vagy más szabadidő eltöltésére alkalmas helyszínek klímaberendezéseiről sem.

Ipari hűtés a legmodernebb berendezésekkel

A korszerűség jegyében a legmodernebb berendezésekkel dolgozunk

A modern technológiának köszönhetően a hűtési teljesítmény és költséghatékony, környezetkímélő funkciók mellett már olyan újabb elemek is bekerülnek a legfőbb szempontok közé, mint a digitalizáció, automatizáció, azaz a kényelmes és egyszerű vezérlés. A mai rendszerek már kifejezetten rendelkeznek ezen előnyökkel, hiszen ennek révén bármikor összekapcsolhatók más eszközökkel, mint például egy szellőzőrendszerrel, és minden folyamat előre beállított paraméterek alapján történik. Egy automatizált rendszer akár távolról is irányítható, állandó és egyenletes hőmérsékletet tud biztosítani. Az ipari hűtő rendszerek ma már akkorára nőttek, és annyi feladatok látnak el egyszerre, hogy ezek mechanikus kezelése már nem elegendő, hiszen rengeteg energiát, időt és pénzt emészt fel, emellett óriási a hibafaktor is. A korszerű eszközökkel, emberi beavatkozás nélkül működtetett rendszerek hatékony megoldást jelentenek.

Az elektronikus vezérlőrendszernek hála akár a távolból is irányítható minden folyamat, s probléma esetén azonnal intézkedni lehet.  Az állandó és egyenletes hőmérséklet néhány gombnyomással biztosítható, illetve az egymástól független hűtőrendszerek összekapcsolása is megvalósítható, ami óriási előnyt jelent, hiszen energiát és pénzt is spórolhat ezáltal.

Széles szolgáltatási palettát kínálunk


Az ipari csarnokok, gyárak a nyári hőségben nem épp a legkellemesebb munkakörnyezetet nyújtják, hiszen az acélszerkezetes gyárak, a nagy üvegfelületek, fémlemezek ontják a forróságot. A megoldás természetesen az ipari hűtésben rejlik, mely a munkakörülményeket, így pedig a munkakedvet is javítja. Az adott üzem, épület sajátosságaitól függ, hogy az elterjedtebb és hagyományosabb klímaberendezések alkalmazása, vagy a modernebb, energiatakarékos és környezetkímélő ipari hűtőberendezések alkalmazása a költséghatékonyabb, de nagy valószínűséggel az utóbbi lesz a nyerő válasz.

Mint ahogy azt fentebb is írtuk, a hétköznapi élet szinte minden területén szükség van az ipari hűtésre, még akkor is, ha ezt olykor nem is tartjuk fontos tényezőnek, mindaddig, míg észre nem vesszük a hiányát.

A több éves működésnek, hozzáértésnek köszönhetően eddigi megrendeléseink típusai széles spektrumúak. Lehet ez akár sajthűtő-raktár, technológiai jeges víz előállítás, kereskedelmi egységek hűtőraktárai, üzemek temperálása, irodaházakba ipari klíma, ipari csarnok hűtés a Csizi Frigo Kft. mindig a maximális elégedettségre törekszik.

Kapcsolatfelvétel

Mivel jár az ipari hűtés kiépítése?


Egy ilyen téren folytatott nagyobb beruházás komoly számításokat igényel. Azonban, ha Ön jól választja meg az elhelyezkedést, az alapterületet, a berendezéseket, valamint az energia- és költséghatékony alapanyagokat, a hűtőház, ipari hűtés kiépítésének költségei jelentősen csökkennek, és az eredmény mindenképp jövedelmező lesz, éppen ezért fontos, hogy hozzáértő szakemberek segítségét kérje az ipari hűtő telepítésében. Mi pedig állunk rendelkezésére, s segítőkezet nyújtunk mindenben.

A XXI. század nagy kihívása, hogy megőrizzük a technológia fejlődését, és a megszokott minőséget, de ugyanakkor hatalmas figyelmet szenteljünk a környezetvédelemnek, és ennek jegyében építsük fel vállalkozásainkat. Szinte napról napra változnak a törvényi követelmények, így igen nehéz lépést tartani a friss információkkal, tudnivalókkal, hogy épp milyen paramétereknek kell megfelelni a környezetbarát működés tekintetében. Ennek fényében a kivitelezők, így mi is, hatalmas gondot fordítunk arra, hogy minden beruházás alkalmával minden jogszabálynak és rendeletnek megfelelően járjunk el. Akár a legelső tervrajzoktól kezdve a teljes kivitelezésig asszisztáljuk Önt céljai elérése érdekében, legyen az ipari hűtő, ipari csarnok hűtés, ipari klíma kiépítése.

Ipari hűtés a legjövedelmezőbb megoldásokkal

Kiszámoljuk önnek a legjobban jövedelmező megoldásokat

Miért épp a Csizi Frigo Kft.?


Célunk nem csupán az, hogy létrehozzuk Önnek a megfelelő hűtéstechnológiát, hanem emellett az is kiemelt helyen szerepel, hogy ügyfeleinket megtartsuk az által, hogy kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk számukra. Ebbe beletartozik akár a folyamatos tanácsadás, felmerülő hibák kijavítása, monitoring, korszerűsítés és egyéb munkálatok, melyek felmerülhetnek az ipari hűtő kapcsán. Innovatív cégként kulcsszavaink között szerepel a korszerűség, eredményesség, precizitás.

Az előzőek alapján az ipari hűtés igen csak szerteágazó terület, így tulajdonképpen nincs két egyforma megrendelés, legyen az hűtőkamra telepítése során kialakítandó ipari hűtő, netán egy irodaház klimatizálása. Éppen ezért igyekszünk minden megrendelés esetén az ügyfeleink igényeihez igazodni, tűnjön az bármilyen nehéz kihívásnak is.

Legyen szó akár boltok hűtőiről, üzemek hűtéséről, éttermek, s egyéb vendéglátóegységek vagy akár kegyeleti helyiségek megfelelő hőmérsékleten tartásáról, ipari csarnok hűtés kivitelezésről a Csizi Frigo Kft.-t választva nem nyúlhat mellé. Folyamatosan lépést tartunk a berendezések, alkatrészek fejlődésével, így igyekszünk a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb eszközökkel operálni bármilyen munkafolyamat során, a tervezőasztaltól egészen az ipari hűtés kiépítéséig.

A tökéletestől kevesebb nem elegendő


A minőség terén nem érdemes kompromisszumot kötni, hiszen sokkal célravezetőbb, ha magasabb árszabású, ám de professzionális berendezéseket választja céljai megvalósításához. Természetesen ügyfeleink szava szent, s mi minden egyedi igénynek töretlenül igyekszünk eleget tenni, ám rengeteg tanáccsal és a sok éves rutin és tapasztalat birtokában megannyi hasznos információval támogatjuk megbízóinkat. Az ipari hűtés olyan iparág, melyben a legapróbb hiba is súlyos következményekkel járhat. Elég egyetlen meghibásodó berendezés és, ha nem vagyunk elég szemfülesek, akár egy teljes raktárnyi áru is tönkre mehet. Éppen ezért valljuk azt, hogy ne a minőségi termékek alkalmazása legyen az, melyen spórolni kíván.

Az ipari hűtő, vagy egyéb más hűtéstechnikai berendezések professzionális működtetése a környezetvédelem szempontjából sem mellékes, hiszen az energiatakarékos klíma, vagy a tökéletesen szigetelő hűtőkamra mind-mind hozzájárul a fenntartható jövő biztosításában. Ennek jegyében pedig ismét csak azt tudjuk kiemelni, hogy a minőségi gyártmányok, alapanyagok megvásárlása ennek fontos vetülete.

A folyamatosan növekvő energiaárak óriási kihívást jelentenek számos vállalkozásnak, így a gazdaságos energiafelhasználás a sikeres működés egyik alapkövévé vált az utóbbi években. A Csizi Frigo Kft.-nél tisztában vagyunk azzal, hogy mennyi kiadással kell szembenéznie egy induló, de akár egy jól menő vállalkozásnak is, így a jó hír az, hogy számos opciót tudunk felkínálni az energiatakarékosság jegyében, s nem mellesleg még a környezetvédelemhez is hozzájárulunk ezáltal. A költséghatékony rendszerekre való átállás lehetővé teszi a profitnövelést, ezzel pedig a további fejlesztéseket is.

ipari hűtés a fenntartható jövőért

A fenntartható jövő, és a költséghatékony működés nem zárja ki egymást, épp ellenkezőleg


A piacgazdaság kiélezett versenyében csak úgy maradhat folyamatosan az élvonalban, ha lépést tart az energetikai, technológiai fejlesztésekkel, azaz újabb- és újabb beruházásokkal fejleszti a hűtőberendezéseket. Ezzel nem csak energiát spórolhat meg, de megelőzheti az eszközök tönkremenetelét, és a felesleges pénzkidobást is, hiszen egy korábban rosszul kivitelezett hűtéstechnika súlyos veszteségeket okozhat. Kollégáink folyamatosan naprakészek a legújabb szabályokat, követelményeket, vagy épp technológiai újdonságokat illetően az ipari hűtés világából.

Amennyiben szeretne belevágni élete nagy lehetőségébe, de még nem találta meg azt a céget, amelyet megbízna a kivitelezéssel, akkor ne késlekedjen minket választani. Többek között vállaljuk ipari- és kereskedelmi hűtők, hűtőkamrák, hűtőbútorok, kivitelezését és mindennemű szervizfeladat ellátását is, illetve minden egyedi kérésnek vagy igénynek igyekszünk eleget tenni. Ugyanakkor a munkánk már a tervezőasztalon elkezdődik. Ha bármilyen kérdése van felénk, akkor vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik választ adhatnak a kérdéseire. Ezt megteheti akár telefonon keresztül, +36 70 279 8299 számon, de akár személyesen is Létavértesen, a Gagarin utcai 1/B szám alatt található irodánkban.

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van? Hívjon minket!

+36 70 279 8299

Profilunkba az ipari hűtő, ipari csarnok hűtés kialakításán túl a légtechnikai- és szellőztető berendezések építése, karbantartása is beletartozik, így vállaljuk lakossági- és üzleti helyiségek klimatizálását is. Mint minden beruházás előtt, az ipari klíma esetében is először feltérképezzük a „terepet”, majd ezt követően kollégáinkkal kiszámítunk minden tényezőt, és javaslatot teszünk a megrendelőinknek, hogy milyen ipari hűtő bizonyulhat a legmegfelelőbbnek.

Az ipari hűtés mellett igen fontos szerepet tölt be a mindennapok során az ipari klíma is, hiszen míg előbbi inkább a tárolási funkciókat segíti elő, addig utóbbi a kellemes munkakörnyezet biztosításáért felel. Bizonyított tény, hogy a magas belső hőmérséklet jelentősen rontja a munkavégzés minőségét, így szinte elengedhetetlen feladat a munkahelyek, üzemek, irodaházak teljes körű klimatizálása.

Ipari hűtés az élelmiszerek frissességéért

A megfelelő temperálás nem csak az élelmiszerek frissessége, de a kellemes munkakörülmények miatt is lényeges

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása